Тина Малоун беше цялата усмихната на сърцераздирателните последни снимки от

...
Тина Малоун беше цялата усмихната на сърцераздирателните последни снимки от
Коментари Харесай

Опустошителните последни снимки на Тина Малоун със съпруга Пол Чейс месеци преди смъртта му

Тина Малоун беше цялата усмихната на сърцераздирателните последни фотоси от последното й обществено виждане със брачна половинка Пол Чейс.

Актрисата, 61, се появи в обществените медии в сряда, с цел да разгласи, че Пол е умрял по-рано денем на 42-годишна възраст. В прочувствен пост звездата от Shameless сподели на почитателите си, че е „ тотално съкрушена “ от загубата.

Двойката е претърпяла въртележка на увеселителен парк - разделят се, откакто посрещнат единствената си щерка Флейм, преди да разкрият, че са се „ събрали още веднъж буйно “ няколко месеца по-късно.

На последните им фотоси дружно, двойката изглеждаше по-влюбена от всеки път, защото бяха видяни да честват 13-ата си годишнина от сватбата. Бившата актриса от Brookside Тина можеше да бъде забелязана да прегръща по-младия си брачен партньор пред хотел Mercure в Ливърпул, до момента в който споделяха гальовен миг.

в интимните фотоси, направени през август 2023 година, двойката се гледаше в очите, споделяйки целувки и се кикотейки за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР