Тина и Миро бях средите двойки в сезон 2 на

...
Тина и Миро бях средите двойки в сезон 2 на
Коментари Харесай

Семейна идилия: Тина и Миро от "Един за друг" показаха, че са по-щастливи от всякога

Тина и Миро бях средите двойки в сезон 2 на предаването „ Един за различен “. Още с влизането си в къщата на любовта двамата демонстрираха, че сигурно ще се трансфорат в любимците на всички и тъкмо се и случи. Въпреки нежната си възраст, те са дружно от повече от 10 години. 

Виж още: Джулката разяснява Александра! Защо новата на Илиян я копира във всичко?

През миналото лято двамата подписаха брак, а малко по-късно отпътуваха на меден месец на Малдивите. От няколко години насам те работят в Англия, с цел да съберат пари, с които да си купят къща в България.

Виж още: Разхищение на хартия за тотална нелепост: Вижте безразсъден фрагмент от автобиографичната книга на НиЛо

Напоследък двамата очевидно са доста ангажирани, тъй като изявленията им в обществените мрежи са много нищожни. Ако има такива, то са най-вече в късните часове след работа, когато фамилията се е отдала на малко отмора. 

Виж още: Йоанна Петрова от " Къщата на инфлуенсърите " се оплака: " Получих ужасни рани, травми, с топлинен удар съм "

От напълно скоро Чакарови се радват и на домакински любим. В персоналния си профил Тина пусна фотография със Станимир и кученцето им, а лицата на младежите е покрито с маска. И до ден сегашен двамата са все по този начин задружни и сплотени, а досада с Тина в никакъв случай няма – самият Миро го е казвал неведнъж и в предаването, и отвън него. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/tina.chakarov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР