Тимовете на Волфсбергер и Рома не успяха да излъчат победител

...
Тимовете на Волфсбергер и Рома не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Волфсбергер открадна точка от Рома

Тимовете на Волфсбергер и Рома не съумяха да излъчат победител и приключиха наедно при резултат 1:1. Гостите откриха резултата в 27-ата минута посредством Леонардо Спинацола, Михаел Линдъл в 51-ата изравни паритета.

Първата по-опасна обстановка пристигна в 22-ата минута и бе за домакините. Марсел Рицмайер стреля с глава от точката за дузпа, само че Антонио Миранте внимава и отрази изстрела.

Пет минути по-късно Рома поведоха след чудноват гол. Леонардо Спинацола беше напокрит на втора греда след корнер, стреля с глава, топката се отклони от тялото на противник, след което още веднъж се удари в главата на Спинацола. Двама футболисти се разминаха с топката пред голлинията и тя попадна в мрежата за 1:0.

В 37-ата минута Волфсбергер пропусна страховит късмет да изравни. Шон Вайсман получи хубаво подаване в наказателното поле, само че не съумя да уцели топката и тя попадна в ръцете на Миранте.

В 50-ата минута Николо Дзаниоло стреля от границата на наказателното поле, само че топката попадна в ръцете на вратаря Александър Кофлер.

Само минута по-късно Волфсбергер изравниха. Михаел Линдъл означи ужасно попадение, откакто футболистите на Рома изгубиха топката и стреля мощно отвън наказателното поле. Топката стана неспасяема и се спря в горния ляв ъгъл на вратата на Миранте – 1:1.

В 64-ата минута Хавиер Пасторе стреля от наказателното поле, само че топката мина покрай лявата греда.

В 71-ата минута Джъстин Клуиверт насочи прекрасен изстрел от границата на наказателното поле, само че топката излезе малко в навън.

Две минути по-късно Дзаниола пропусна страхотна опция да изведе „ римляните “ още веднъж напред в резултата. Той направи страховит пробив и излезе самичък против вратаря, само че прати топката настрана от лявата греда.

До края на срещата футболистите на Пауло Фонсека продължиха да търсят път към вратата на домакините, само че до нов гол не се стигна и двата отбора поделиха точките.

В класирането Рома остават първи с четири точки, до момента в който Волфсбергер са втори също с четири и със същата голова разлика, само че поради индикаторите в директните мачове, където „ вълците “ имат гол на непознат терен. В идващия Рома приема на „ Олимпико “ Борусия Мьонхенгладбах, а австрийците гостува тна Башакшехир в Истанбул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР