Тимовете на Пирин Блаоевград и Локомотив София ще мерят сили

...
Тимовете на Пирин Блаоевград и Локомотив София ще мерят сили
Коментари Харесай

Пирин и Локо Сф дават старт на дългата съботна програма в efbet Лига

Тимовете на Пирин Блаоевград и Локомотив София ще мерят сили в първи дуел от съботната стратегия на 11-ия кръг в efbet Лига. Срещата, чийто първи съдийски сигнал ще даде Владимир Вълков, е с начален час 15:15 и ще бъде предавана в ефира на DIEMA SPORT.

На Gong.bg ще проследим по-интересното от стадион „ Христо Ботев “ в югозападния град.

“Орлетата ” влизат в дуела в много прилична форма, като след 4-те следващи загуби, записаха три поредни мача без загуба - две равенства и една победа. Добра вест за Краси Петров са завръщанията на Венцислав Бенгюзов и Николай Бодуров, които се трансфораха във значима част от отбора. Аут за дуела обаче е Петър Занев, който получи удар в главата в последния мач против Арда, приключил при еднакъв резултат.

„ Железничарите “ от своя страна също влизат с убеденост в мача. Столичният отбор се показва на положително равнище от началото на акцията и след 10 мача има 4 победи, 3 равенства и едвам 3 загуби. В последния кръг момчетата на Станислав Генчев стигнаха до доста трагична победа над Левски с 3:2 вкъщи. След мача със „ сините “ обаче Локомотив отнесе и сериозна санкция от БФС поради хвърлени предмети, като с изключение на паричната глоба, тимът ще играе и един домашен мач без аудитория. Той обаче ще е в идващия кръг против Лудогорец. Лоша новина за столичани е, че Мики Орачев е получил разкъсване на връзка и е навън за два месеца..

През миналия сезон Пирин и Локомотив София се срещнаха общо 4 пъти, като салдото сред двата отбора бе повече от съразмерен – по една победа в постоянния сезон, и по една в разпределението на местата сред 11-о и 14-о.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР