Тимовете на Нант и Рен завършиха 1:1 в двубой от

...
Тимовете на Нант и Рен завършиха 1:1 в двубой от
Коментари Харесай

Татарушану спаси точка за Нант срещу Рен

Тимовете на Нант и Рен приключиха 1:1 в дуел от 34-ия кръг на Лига А. Домакините откриха резултата в края на първата част след гол на Томасон, а гостите изравниха посредством Силики към края на срещата. Домакините останаха с човек по-малко в 46-ата минута, когато Емилиано Сала беше изпъден за втори жълт картон.

В началото на срещата почитателите на "канарчетата " обсипаха терена с тенис топки, което забави малко дуела.

През първата част на два пъти Емилиано Сала пропусна да открие резултата в интерес на домакините. Томасон се разписа в края на първата част, който не остави шансове на вратаря на гостите.

В 46-ата минута звездата на домакините Сала беше изпъден за втори жълт картон и остави съотборниците си в понижен състав. Нант пропусна да удвои резултата в 64-ата минута, когато имаха преимущество, само че Кубек беше на мястото си.

Гостите изравниха резултата с гол на Силики, като топката мина през краката на състезател на Нант. До края на дуела гостите пропуснаха да завоюват мача, откакто в 87-ата минута Казри стреля, Татарушану докосна топката и тя нацели гредата, а в края на дуела още веднъж вратарят на Нант избави рисково състояние.

Така в последна сметка в дербито на Бретан Нант и Рен приключиха 1:1. В класирането "канарчетата " заемат 8-ото място с актив от 46 точки, колкото имат Монпелие и Сент Етиен, само че те са мач по-малко. Рен са пети и са в зоната за местата даващи право за присъединяване в Лига Европа с 48 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР