Тимът от Екстракласа има интерес към халфа на Левски Полският

...
Тимът от Екстракласа има интерес към халфа на Левски Полският
Коментари Харесай

Полски отбор следи Андриан Краев

Тимът от Екстракласа има интерес към халфа на Левски
Полският Видзев следи под лупа обстановката с халфа на Левски Андриан Краев, написа " Тема Спорт ".

24-годишният състезател е бил следен няколко пъти през акцията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и диалози за правата му. Отборът от Лодз приключи на 12-ото място в крайното класиране на Екстракласата и желае да се укрепи съществено за новия сезон.

Краев даже е бил наблюдаван и от изненадващия първенец на Полша Ракув. На този стадий обаче няма индикации, че от този клуб ще подхващат по-сериозни действияа с цел да си обезпечат услугите на халфа.

През този сезон 24-годишният футболист е закрепостен титуляр при " сините ". В efbet Лига той бе на терена в 28 мача, в които означи 2 гола. Участва и в 2 срещи за купата, в които се разписа един път, както и в 3 дуела в Лигата на конференциите. Краев се оправя добре и се чака за първи път да бъде извикан и от националния селекционер Младен Кръстаич за идните мачове с Литва и Сърбия. До момента той не е попадал в листата на сърбина. Иначе Краев има 2 мача с екипа на " трикольорите ".

През зимата за Андриан имаше публична оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хиляди евро. Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков обаче упорства да получи най-малко 1 милион за този футболист и по тази причина до договорка не се стигна.

След края на сезона " сините " могат да осъществят няколко изходящи прехвърлянето. Обект на интерес от непознати клубове са централните бранители Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Панамецът сега е контузен. От повече от месец той лекува мускулна контузия и може да пропусне и оставащите дуели до края на сезона. На " сините " им предстоят посещение на Лудогорец и домакинство на ЦСКА - София, както и възможен бараж за Лигата на конференциите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР