Тимът на Царско село разби с 5:1 Нефтохимик в мач

...
Тимът на Царско село разби с 5:1 Нефтохимик в мач
Коментари Харесай

Царско село разгроми шейховете

Тимът на Царско село разруши с 5:1 Нефтохимик в мач от 14-ия кръг на Втора лига. Играчите на Никола Спасов не оставиха никакви шансове на цялостния новобранец в групата.

Още през цялото време домакините поведоха с дежурните две попадения на своя голмайстор Светослав Диков, който към този момент има 12 гола в 12 мача в шампионата. Страхотен гол на Павел Петков, който се разписа с удар безусловно от центъра, усили преднината на " царете " в средата на първата част. Последният вкара и втори гол в 50-ата минута, когато преодоля стража Христиан Славов и вкара за 4:0.

Малко по-късно Цветан Филипов понижи с глава. Той стори това в 59-ата минута.

Галин Минков обаче вкара пети гол за Царско село в 81-ата минута, като донесе най-голямата победа на домакините през сезона. Футболистите на Спасов има седем победи от осем семейства, като само против Литекс приключиха 0:0. Столичани имат към този момент най-хубавата офанзива в шампионата с 27 маркирани гола, а Царско село излезе на второ място с 28 точки. Петата поредна загуба за " шейховете " остави отбора на последно място с едвам четири точки.

СЪСТАВИТЕ

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЦАРСКО СЕЛО

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА НЕФТОХИМИК

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 14-ИЯ КРЪГ НА ВТОРА ЛИГА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР