Тимът на Реал Сосиедад пропусна да доближи Реал Мадрид на

...
Тимът на Реал Сосиедад пропусна да доближи Реал Мадрид на
Коментари Харесай

Сосиедад не се възползва от подаръка на Реал Мадрид

Тимът на Реал Сосиедад пропусна да приближи Реал Мадрид на три точки, откакто записа изненадваща домакинска издънка против Валядолид - 0:1. По-рано през неделния ден първенците отстъпиха на Майорка със същия резултат и това даде късмет на баските да притеснят “кралете ”, само че в последна сметка това не се случи. Канадецът Кайл Ларин зарадва “виолетовите ” във втора поредна среща, откакто беше прецизен в 74-тата минута.

Цял мач Сосиедад атакуваше отбраняващите се посетители, само че топката не влизаше във вратата. Александът Сьорлот удари греда в 34-тата, а някогашният пазач на Барселона Жорди Масип избави всичко останало.

При една от редките си офанзиви съставът на Валядолид стигна до попадението на Ларин, който и преди седмица вкара за 1:0 против Валенсия. 

Така клубът на Роналдо се отдалечи от рисковата зона.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР