Тимът на Реал Сосиедад постигна победа с 2:1 в домакинството

...
Тимът на Реал Сосиедад постигна победа с 2:1 в домакинството
Коментари Харесай

Реал Сосиедад удари Еспаньол и се върна на победния път

Тимът на Реал Сосиедад реализира победа с 2:1 в семейството си на Еспаньол. Баските бяха в серия от два мача без победа и бе значимо да измъкнат цялостния комплект точки през днешния ден. И трите гола в мача паднаха в първия половин час.

Домакините поведоха в 17-ата минута, когато вратарят Фернандес направи голяма неточност и разреши топката да му бъде отнета наоколо до вратата, като даже извърши нарушаване против Такефуса Кубо, само че Александър Сьорлот вкара топката във вратата и съдията реши да наложи по-тежкото наказване.

Каталунците обаче реагираха бързо и възвърнаха равенството. При едно заучено състояние след корнер топката бе подадена към Еду Експозито, който от придвижване по земя означи за 1:1.

 Браис Мендес вкара втория гол за Реал Сосиедад, който се оказа и надвит. Домакините събраха 10 точки и се изкачиха до осмо място в класирането. Еспаньол остава на нежеланата 17-а позиция.

Това се оказа и победният гол за домакините, които събраха актив от 10 точки и се изкачиха до 8-ата позиция в класирането. Еспаньол пък продължава да разочарова от началото на сезона, като остава на 17-ата позиция с 4 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР