Тимът на надви с 1:0 като домакин в ранния неделен

...
Тимът на надви с 1:0 като домакин в ранния неделен
Коментари Харесай

Рома взе своето срещу Дженоа

Тимът на надделя с 1:0 като хазаин в ранния неделен мач от 26-ия кръг на италианското състезание. Автор на попадението стана бранителят в 24-ата минута. Като цяло двата тима изиграха по-скоро отегчителен и нединамичен мач, в който сериозните благоприятни условия за гол пред двете порти не бяха прекалено много.

След този триумф " вълците " от Рим събраха 50 точки и се изкачиха на четвърта позиция в класирането, на 2 точки зад третия. Утре може да измести Рома от четвъртото място според от резултата на мача на Богинята с в Милано. Дженоа пък е на 13-а позиция с 27 точки.

В 24-ата минута Джанлука Манчини даде задатък на Рома в резултата с удар с глава след центриране на от ъглов удар.

В 67-ата минута влезлият в игра малко по-рано за Рома Гонсало Вияр уцели греда след солова акция и отдалечен изстрел.

В 74-ата минута съумя да направи добавка и съвсем от голлинията да довкара топката във вратата на " грифоните " от Генуа, само че попадението бе анулирано. Причината за анулирането на гола бе засада на, който първи игра с топката и с пета уцели греда преди добавката на сънародника си от Испания.

В минутите до края домакините релативно елементарно задържаха комфортния за тях резултат и се поздравиха с 15-ата си победа от началото на сезона в Серия " А ".

Серия А 26 кръг, неделя 7 март  Рома 1:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР