Тимът на Локомотив (Горна Оряховица) изненада Литекс насред Ловеч в

...
Тимът на Локомотив (Горна Оряховица) изненада Литекс насред Ловеч в
Коментари Харесай

Евгени Йорданов и Локо треснаха Литекс

Тимът на Локомотив (Горна Оряховица) изненада Литекс посред Ловеч в дербито от 10-ия кръг на Втора лига. " Железничарите " победиха с 1:0 и по този начин записах трети следващ триумф в шампионата, а вратарят Евгени Йорданов още веднъж хвана решаваща дузпа. Единственото попадение беше дело на Мартин Николов, който стреля отдалеко, топката рикошира в съперник и спря в мрежата на домакините в 60-ата минута.
През първото полувреме " оранжевите " бяха цялостни господари на терена, само че в 16-ата минута Добромир Бонев, който излезе самичък против вратаря се засуети и пропусна. В 33-ата минута домакините пропуснаха дузпа, откакто удар от бялата точка на Илиян Капитанов беше избавен от Евгени Александров. Бившият пазач на Литекс отрази втора дузпа тази седмица. Както е известно, той беше в основата на успеха на " железничарите " против Струмска популярност (1:0), когато избави дузпа в 89-ата минута на Любомир Танев.

Човек от щаба на гостите пък беше изпъден от рефера Валентин Станчев след митингите за дузпата.

Втората част стартира сходно на първата, само че в 60-ата минута изненадващо гостите поведоха. Мартин Николов стреля мощно от над 30 метра, последва рикошет в състезател на Литекс и топката спря в мрежата на ловчанлии. Литекс натисна, само че без да има доста чисти положения и по този начин не съумя да стигне до изравнително попадение във вратата на Йорданов.

Литекс спря серията си от пет мача без загуба, като остана с актив от 14 точки на шесто място. След третата поредна победа Локо (ГО) също има 14 точки, заемайки осмо място.
ЛИТЕКС - ЛОКО (ГО) 0:1
0:1 Николов (60)


СЪСТАВИТЕ
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛИТЕКС
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКО (ГО)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР