Тимът на Хетафе победи Валядолид с 2:0 в двубой от

...
Тимът на Хетафе победи Валядолид с 2:0 в двубой от
Коментари Харесай

Хетафе превзе място в топ 4

Тимът на Хетафе победи Валядолид с 2:0 в дуел от 17-ия кръг на Ла Лига. Попаденията за триумфа на домакините осъществиха Кукурея и Родригес.

Гостите стартираха добре дуела, като още в 3-ата минута Плано стреля над напречната греда. В 10-ата минута топката навести мрежана на домакините, само че гол нямаше, защото състезател на Валядолид беше в състояние на засада.

Домакините откриха резултата в 36-ата минута, откакто Молина съумя да освободи пространство на съотборника си и му пусна отличен пас, а Кукурея не остави шансове на стража на гостите с прецизен мощен удар.

В 49-ата минута домакините нацелига и страничната греда след удар на Кабрера с глава, който засече центриране от корнер.

Валядолид също имаше опция да се разпише във вратата на противника, само че не сполучи, с цел да пристигна и 82-ата минута, когато отличен пас отдясно на Мата откри в наказателното поле Анхел Родригес, който се разписа във вратата на Валядолид.

След този триумф Хетафе зае краткотрайно 4-ото място в класирането с актив от 30 точки, а Валядолид е на 15-ото място с 19 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР