Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на

...
Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на
Коментари Харесай

Пламен Христов: Класата на Хебър си каза думата

Тимът на Черно море (Варна) отстъпи с 0:3 гейма на първенеца на България и настоящ притежател на Купата на България Хебър (Пазарджик) в третия четвъртфинален конфликт от на Money+ Купа България 2023, изигран в зала " Васил Левски " в Пазарджик.

Ето какво сподели след срещата старши треньорът на варненци Пламен Христов:
 Шампионът Хебър на полуфинал на Money+ Купа България след чист триумф против Черно море Шампионът Хебър на полуфинал на Money+ Купа България след чист триумф против Черно море
" Класата си сподели думата - Хебър са доста по-класен тим от нас, допускам, че ще са един от двата тима, които ще играят на край и ще завоюва Купата. Ние дадохме максимума от себе си, общо взето, присъединяване ни в шампионата е една премия за труда, който поставят тези момчета. Напредват, въпреки и постепенно, последователно всичко ще стане. "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Не чакахме да приключим полусезона на осмо място, задачата ни беше да останем в групата. Това е първото, общо взето, нещата се случват в тази посока. "

" Хубаво е, че се борихме в първия гейм, да добиваме самочувствие. Момчетата не са играли на такива конгреси, в случай че щете и в такава цялостна зала. Стараха се, пуснах ги да играят всичките, с цел да вземат присъединяване в Купата на България ", приключи експертът

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР