Тимът на Берое излиза в първи 1/2-финален плейоф от НБЛ

...
Тимът на Берое излиза в първи 1/2-финален плейоф от НБЛ
Коментари Харесай

Играч на Берое обеща здрав полуфинал с Балкан

Тимът на Берое излиза в първи 1/2-финален плейоф от НБЛ против Балкан тази вечер от 19 часа в в Стара Загора.

Серията сред двата тима се играе до 3 победи от 5 вероятни мача.

Преди първия дуел баскетболистът на старозагорци Николай Стоянов показа упованията си за мача.

Сърцатият баскетболист прикани посредством клубния уебсайт почитателите в Стара Загора да поддържат тима в решителната фаза от шампионата.

Стоянов бе безапелационен, че почитателите в залата ще се насладят на същински баскетболен празник:

"С двете победи над Ямбол успяхме да си извоюваме по-дълга отмора, въпреки че в същото време изобщо не сме почивали. Вложихме доста старания в подготовката за ½ финалната фаза. Смятам, че тренирахме на високо равнище и се надявам, че на следващия ден ще покажем това на нашите почитатели. Ще се опитаме да спрем Балкан там, къде са най-силни. Със сигурност трите победи през сезона над отбора от Ботевград ни дават нужното самочувствие. Миналото обаче си е минало и то няма да ни завоюва срещата. Балкан ще желаят да потвърдят, че тези 3 загуби през сезона на процедура не значат нищо в плейофната фаза ", разяснява Николай Стоянов.

"Феновете ще станат очевидци на доста здрав конфликт. Надявам се, че ние ще излезем победител от него. Надявам се, че макар огромния празник залата ще бъде цялостна в 19:00 часа, когато стартира дуела. Призовавам всеки фен на баскетбола, всички почитатели на марката Берое и всеки старозагорец да бъде на трибуните. Емоцията е обезпечена и се надявам, че ще донесем доста наслада на почитателите на този ярък празник ", добави Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР