Тимът на Байер (Леверкузен) затвърди силната си форма с трудна

...
Тимът на Байер (Леверкузен) затвърди силната си форма с трудна
Коментари Харесай

Леверкузен още повече влоши състоянието на Вердер на Илия Груев

Тимът на Байер (Леверкузен) затвърди мощната си форма с сложна победа с 3:2 над Вердер (Бремен) като посетител в мач от 24-тия кръг на немския шампионат. Тя е четвърта в последните пет срещи на тима Чаби Алонсо във всички шампионати. Преди дни “аспирините ” съкрушиха Ференцварош вкъщи с 2:0 в първа битка от осминафиналите в Лига Европа и са покрай продължение напред.

Титуляр за домакините беше Илия Груев. Българският национал беше сменен в 77-ата минута, когато противникът водеше с 2:1. За Вердер това е осма загуба в последните 11 кръга в Бундеслигата, само че успокоителното за отбора е, че рисковата зона е чак на 10 точки.

Марвин Дукш даде задатък на бременчани след половин час игра с прекрасен удар под гредата, само че единствено четири по-късно Митчъл Бакер изравни с даже по-хубаво осъществяване.

Леверкузен поведе в 56-ата, когато Джереми Фримпонг имаше шанс негов изстрел да рикошира в тялото на Никлас Щарк и да стане неспасяем за вратаря Иржи Павленка.

Адам Хложек с глава повиши на 3:1 за Байер в 83-тата минута, само че това не беше всичко, тъй като Никлас Фюлкруг понижи на 2:3 от дузпа в 86-ата и интригата се резервира до самия край.

В последна сметка Леверкузен удържа успеха, а след седмица ще одобри водача Байерн (Мюнхен).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages | Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР