Тимът на Арсенал продължи победния си ход в летните проверки.

...
Тимът на Арсенал продължи победния си ход в летните проверки.
Коментари Харесай

Гръмотевична буря не попречи на Арсенал срещу Орландо в САЩ

Тимът на Арсенал продължи победния си ход в летните инспекции. Тази нощ " топчиите " надделяха с 3:1 Орландо Сити в първата си контрола от турнето в Съединени американски щати. Мачът се игра на " Експлория Стейдиъм " във Флорида, като срещата стартира с съвсем час забавяне поради гръмотевична стихия.

Лондонският състав откри резултата още в 5-ата минута, когато Габриел Мартинели стреля към вратата и след рикошет топката излъга вратаря и се оплете в мрежата за 0:1. Домакините обаче съумяха да изравнят в 29-ата минута посредством Факундо Торес, който финтира двама играчи на противника и с удар по земя отвън наказателното поле матира вратаря за 1:1.

През второто полувреме обаче англичаните постановиха волята си с нови два гола. Първо в 66-ата минута Мартинели се откъсна в наказателното поле, топката му бе отнета, като даже останаха подозрения за нарушаване, само че такова нямаше потребност да бъде отсъдено, защото Еди Нкетия овладя и мигновено стреля във вратата за 1:2.

В 81-вата минута Рийс Нелсън оформи крайното 1:3. Букайо Сака финтира бранител и подаде към Нелсън, който от воле засече топката в мрежата.

Това бе четвърти триумф за Арсенал през лятото. Следващата инспекция на отбора е против огромния противник Челси на 24 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР