Тимът на Арсенал обмисля да направи сериозен ход през зимния

...
Тимът на Арсенал обмисля да направи сериозен ход през зимния
Коментари Харесай

И Саутхамптън се нареди за играч на Арсенал

Тимът на Арсенал обмисля да направи сериозен ход през зимния трансферен прозорец и да се раздели с Тио Уолкот и Месут Йозил, оповестяват медиите на Албиона. Бившият британски национал няма нито едно титулярно място от началото на сезона в трите шампионата, в които са играли - Висшата лига, Лига Европа и Купата на лигата.

Мениджърът на Саутхамптън Маурисио Пелегрино пък търси укрепване в атакуващ проект и се е прицелил точно към връщане на някогашния футболист на “светците”. Уолкот получава по 110-хиляди паунда на седмица, а контрактът му е до края на идващия сезон.
Arsenal WILL sell Mesut Ozil and Theo Walcott in January, according to reports https://t.co/qD516O1Dwh pic.twitter.com/NQNJ7T1O7x
— The Sun Football (@TheSunFootball) October 6, 2017

Другият претендент свързван с името на Тио Уолкот е италианскя Интер. Нападателят се трансформира в най-младия състезател дебютирал за Саутхамптън, откакто се появи на терена на 16 години и 143 дни през 2005-а, а през януари 2006-а мина за 5 милиона при “артилеристите”, за които има 107 гола в 388 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР