Тимът на Арис спечели с 2:1 срещу ПАОК с Кирил

...
Тимът на Арис спечели с 2:1 срещу ПАОК с Кирил
Коментари Харесай

Десподов със загуба в Гърция

Тимът на Арис завоюва с 2:1 против ПАОК с Кирил Десподов в дербито на Солун в мач от 17-ия кръг на локалната Суперлига. И трите попадения в дуела паднаха след почивката, като домакините съумяха небрежно да вземат преднина с попадения на Мохамед Сюлейманов (46’) и Кике Саверио (59’), а Абдул Рахман Баба (75’) понижи изоставането на “черно-белите ”.

Срещата стартира с игрово предимство на тима на Кирил Десподов, като той и неговите съотборници владееха самодейността през първата част. Домакините от своя страна по-скоро търсеха свободните пространства и желаеха да “наранят ” своя съперник главно с бързи контраатаки. Футболистите на Арис излязоха пределно мобилизирани след почивката и изиграха доста мощно второ полувреме, надделявайки над своя съперник. Ключов се оказа в това отношение и ранния гол на Сюлейманов при започване на втората част, който радикално промени логиката на психиката на конфликта. Още преди да е изминал час игра те нанесоха втори удар посредством Саверио и като че ли значително сложиха точка на разногласието. Десподов и съотборниците му стигнаха до понижаване на изоставането в 75-ата минута посредством Абдул Рахман Баба, а единствено няколко минути по-късно българският национал бе сменен, предава Спортал. 

Това бе трета загуба от началото на сезона за ПАОК, който се намира на трето място в класирането, само че с равни точки с втория АЕК и единствено на две от лидера Панатинайкос.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР