Тимът на Арда пристигна в София за срещата от 27

...
Тимът на Арда пристигна в София за срещата от 27
Коментари Харесай

Арда се готви на базата в Бояна за Царско село

Тимът на Арда дойде в София за срещата от 27 кръг на Втора лига с Царско село. Футболистите са настанени в " Националната футболна база в Бояна ", където имат съвършени условия за подготовка. Играчите организираха занятие на един от терените. То продължи тъкмо един час, като Стамен Белчев заложи на няколко тактически извършения. Единствено Деян Лозев не е с тима в София, заради травма. Групата за мача с Царско село е от 20 футболисти.

Главен арбитър ще е Стефан Апостолов от Симитли. Специално за почитателите на Арда, Общинска администрация Кърджали дружно с президента на ПФК Арда Петър Пешев и ФФК Арда 1924 обезпечават безвъзмезден превоз за почитателите на Арда за дербито с Царско село. АРДА заема второ място в класирането с актив от 53 точки, а водач в класирането е Царско село с 71 точки.

Групата на АРДА за мача с Царско село: Иван Караджов, Веселин Ганев, Пламен Крумов, Васил Добрев, Иван Коконов, Архан Исуф, Вълчан Чанев, Димитър Законов, Венци Бенгюзов, Ахмед Осман, Димитър Алексиев, Ернест Грвала, Ивайло Найденов, Веселин Марчев, Румен Сандев, Митко Плахов, Атанас Кръстев, Лукас Мартинс, Ерай Карадайъ и Венцислав Христов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР