Тим Мартин е противоречивият шеф зад емблематичната верига пъбове Wetherspoons

...
Тим Мартин е противоречивият шеф зад емблематичната верига пъбове Wetherspoons
Коментари Харесай

Тайнственият живот на шефа на Wetherspoons Тим Мартин от рядко срещана съпруга до просто правило, което направи £448 млн.

Тим Мартин е спореният началник зад емблематичната верига пъбове Wetherspoons и е почетен с рицарско звание за заслуги в гостоприемството и културата.

Десетилетия откакто отвори първата си бюджетна пиялка, той беше включен в Списъка с оценки за Нова година 2024. Wetherspoons се трансформира в английска институция, известна със своите евтини питиета и сложни за предимство пълноценни британски закуски, само че какво знаем за бизнес магната?

В началото на годината 68-годишният Тим ​​беше посочен измежду най-големите данъкоплатци в Обединеното кралство, защото стана ясно, че е платил 123 милиона английски лири налог през предходната година – само че малко хора осъзнават, че неговото чисто положение от £448 милиона е почнало с тичане единствено една механа. Той постоянно реконструира остарели здания, които другояче биха били оставени да се разрушат, като банки и пощенски станции, и им вдъхва нов живот под формата на залагащи.

В известната верига работят хиляди хора, а през 2020 година реализ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР