Тим Кук от доста време споделя, че целта му е

...
Тим Кук от доста време споделя, че целта му е
Коментари Харесай

iPadOS 16 се превръща в компютър с новата операционна

Тим Кук от много време споделя, че задачата му е iPad да е задоволително кадърен да размени преносимия компютър, само че е реалност, че устройството към момента се усеща доста повече като таблет.

Това обаче е на път в действителност да се промени с въвеждането на iPadOS 16, която се чака да е измежду главните акценти в започващата в понеделник конференция WWDC 2022. 

Според Марк Гърман от Bloomberg новата операционна система ще внесе промени в iPad, с които фактически ще можем да употребяваме таблета като компютър. 
 Снимка 528142
 

Интерфейсът ще бъде доста изменен, с цел да разреши на потребителите да работят с повече приложения по едно и също време и елементарно да превключват от едно към друго. 

Ще имаме по-добър взор върху отворените стратегии и даже ще можем да контролираме размера на всеки прозорец, също както го вършим на преносим компютър или настолна машина. 

Това обаче надалеч не значи, че ще можем да инсталираме на iPad същите стратегии, които сега употребяваме през macOS. 
 Снимка 528139
 

След представянето й iPadOS 16 ще влезе в бета проби и най-вероятно ще би трябвало да минат най-малко няколко месеца, преди основателите на програмен продукт да пуснат усъвършенствани за новия OS версии на стратегиите си.

Гърман чака бета тестванията да започват още от понеделник, когато се чака да е и представянето на обновената операционна система, а финалната версия най-вероятно ще се появи през есента. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР