Тикви, банани, ягоди, малини, боровинки, череши, домати, цвекло, целина, боб,

...
Тикви, банани, ягоди, малини, боровинки, череши, домати, цвекло, целина, боб,
Коментари Харесай

Стана ясно какви продукти е пренасял Хулио Иглесиас, за да го арестуват в Доминикана

Тикви, банани, ягоди, малини, боровинки, череши, домати, цвекло, целина, фасул, спанак, марули, гъби, рукола и тарелки с пилешко месо. Това е част от откритата храна в багажа на артиста Хулио Иглесиас.

Той попадна в неловка обстановка на летището в Доминиканската република, където бе арестуван за малко. Причината – в специфичен тайник в куфара му имало 42 кг храна.

Иглесиас живее сред Бахамските острови и Доминиканската република. На 10 януари решил да лети от островите към Доминикана, само че на летището в Пунта Кана е арестуван, тъй като митническите чиновници разкрили пресните артикули, вносът на които е неразрешен на територията на страната.

Съобщава се, че случаят е довел до конфискуване на багажа на Иглесиас и той е на ръба да му бъдат повдигнати обвинявания за превозването на такова огромно количество храна.

Министърът на земеделието на Доминиканската република изяснява, че „ някои артикули би трябвало да бъдат карантинирани “. А с цел да оправдае артиста, министърът добавя, че освен той, а и доста други хора придвижват храна в куфарите си.

По-късно президентът на Доминиканската република и министърът на културата желаеха опрощение от артиста и обявиха, че просто става дума за „ неразбирателство “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР