TikTok успя за рекордно кратко време да открадне вниманието на

...
TikTok успя за рекордно кратко време да открадне вниманието на
Коментари Харесай

Spotify - следващата жертва на TikTok

TikTok съумя за рекордно малко време да открадне вниманието на младите консуматори и да се опълчи на дългогодишни водачи като Фейсбук и Instagram.
 TikTok, Meta, Фейсбук и по какъв начин приложението на Марк Зукърбърг може да се трансформира в копие на TikTok
Ще стане ли Фейсбук копие на TikTok

Нито е първото, нито ще е последното

Платформата за видео шерване, благосъстоятелност на китайската компания ByteDance, наподобява се насочва към още една гореща ниша, а точно аудио стрийминга.

ByteDance неотдавна се е сдобила с патент и комерсиална марка за името TikTok Music, а от документите излиза наяве, че TikTok се готви да пусне лично копие на Spotify и Apple Music, които за момента преобладават музикалната ниша.
 Снимка 582487

От патентните бумаги излиза наяве, че ТikTok Music ще е мобилно приложение, което ще разрешава на потребителите да ”купуват, слушат, споделят, смъкват и подреждат в плейлисти музика ”, да разясняват, да качват фотоси и обложки и какво ли още не.

Имайки поради голямата потребителска база на ТikTok, е много елементарно да си представим какъв брой бързо би могла да се наложи сходна музикална услуга.
 Снимка 565749

От ТеchCrunch също по този начин разкриват, че TikTok Music ще разполага с разнообразни абонаментни пакети, както и безвъзмезден подобен, който обаче ще включва реклами.
 Netflix и какво ще съставлява новият абонаментен проект с реклами
Какво ще съставлява новият абонамент на Netflix

Повече реклами, по-малко филми

За момента TikTok и ByteDance нe са коментирали публично патента си и не знаем по кое време и дали в действителност бихме могли да чакаме появяването на музикалната платформа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР