TikTok профилът на Хара Браун прелива от коментари на потребители,

...
TikTok профилът на Хара Браун прелива от коментари на потребители,
Коментари Харесай

Жената, която е на 64, но изглежда като на 30

TikTok профилът на Хара Браун прелива от мнения на консуматори, които се възхищават на външния ѝ тип. Тя е на 64 години, само че наподобява като на 30. А в един от клиповете си в обществената мрежа тя разкрива и каква е тайната ѝ освен да наподобява, само че и да се усеща два пъти по-млада.

Към малко видео, в което я виждаме да излиза от басейн, облечена с бански, Хара написа:

" Всеки от нас има свободната воля да живее живота си както желае. Но възприятието да си здрав, мощен и във форма на тази възраст, е хубаво. "

В описанието на поста си Хара издава също, че тайната ѝ за закъснение на стареенето, са силовите тренировки. Тях тя практикува към този момент над три години. И твърди, че са трансформирали живота ѝ.

" Когато започнах тренировките през септември 2020 година, бях слаба и нямах нито сила, нито устойчивост. Но това към този момент не е по този начин ", продължава TikTok-ърката.

За силовите тренировки има извършени изследвания, които потвърждават, че фактически могат да забавят стареенето на мускулите. А резултатът явно е впечатляващ, тъй като в мненията под видеото е цялостно с похвали за външния тип на Хара, която (забележително, само че факт) е родила четири деца, написа The Sun.

" Просто се чудя по какъв начин си изглеждала на 30, или пък че въобще не старееш " и " Изглеждаш ужасно ", споделят част от онлайн потребителите.

Някои даже в резюме описват за личните си битки с килограмите и режими, с които в този момент поддържат духа и тялото си здрави. А в един от мненията даже се споделя: " Ти ми даваш вяра на тази възраст. Изглеждаш изумително ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР