TikTok профилът на Хара Браун прелива от коментари на потребители,

...
TikTok профилът на Хара Браун прелива от коментари на потребители,
Коментари Харесай

Жената, която на 64 години изглежда на 30

TikTok профилът на Хара Браун прелива от мнения на консуматори, които се възхищават на външния ѝ тип. Тя е на 64 години, само че наподобява като на 30. А в един от клиповете си в обществената мрежа тя разкрива и каква е тайната ѝ освен да наподобява, само че и да се усеща два пъти по-млада.
 Денис Остин - 66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на щерка си
66-годишната фитнес инструктурка, която е като сестра на щерка си

Здрав дух в крепко тяло

Към малко видео, в което я виждаме да излиза от басейн, облечена с бански, Хара написа:

" Всеки от нас има свободната воля да живее живота си както желае. Но възприятието да си здрав, мощен и във форма на тази възраст, е хубаво. "

В описанието на поста си Хара издава също, че тайната ѝ за закъснение на стареенето, са силовите тренировки. Тях тя практикува към този момент над три години. И твърди, че са трансформирали живота ѝ.

" Когато започнах тренировките през септември 2020 година, бях слаба и нямах нито сила, нито устойчивост. Но това към този момент не е по този начин ", продължава TikTok-ърката.
We each have free will to live our lives as we wish. It feels good to be healthy, strong and fit at this age. When I started resistance training Sept. 2020, I was weak and had no energy or stamina. Not anymore.????
За силовите тренировки има извършени изследвания, които потвърждават, че фактически могат да забавят стареенето на мускулите. А резултатът явно е впечатляващ, тъй като в мненията под видеото е цялостно с похвали за външния тип на Хара, която (забележително, само че факт) е родила четири деца, написа The Sun.

" Просто се чудя по какъв начин си изглеждала на 30, или пък че въобще не старееш " и " Изглеждаш ужасно ", споделят част от онлайн потребителите.
 Натали Рейнолдс - инфлуенсърката, която си отнесе рецензии поради “гол ” опит във фитнеса
С облекла или без във фитнеса - “голият ” опит на една инфлуенсърка

Критиките, които си отнесе Натали Рейнолдс

Някои даже в резюме описват за личните си битки с килограмите и режими, с които в този момент поддържат духа и тялото си здрави. А в един от мненията даже се споделя: " Ти ми даваш вяра на тази възраст. Изглеждаш изумително ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР