TikTok отдавна е обвиняван, че съсипва вниманието – сега, но

...
TikTok отдавна е обвиняван, че съсипва вниманието – сега, но
Коментари Харесай

TikTok съсипа 12-годишния ми съпруг — сега той иска „tradwife“ и се развеждаме

TikTok от дълго време е упрекван, че унищожава вниманието – в този момент, само че приложението е подложено на рецензия и за разрушение на бракове.

Разстроена брачна половинка се обърна към Reddit, с цел да разкрие, че приложението за обществени медии изцяло е трансформирало характера на брачна половинка й, причинявайки края на 12-годишния съюз.

Анонимната жена, на възраст 37 години, сподели, че тя и брачният партньор й са изглеждали щастливи дружно, преди той да се пристрасти към видеоклиповете на „ tradwife “ на TikTok.

„ Tradwife “ — редуциране от „ обичайната брачна половинка “ — се отнася до жена, която гордо е избегнала кариера в интерес на домашни отговорности, като готвене, почистване и развъждане на деца. Една комерсиална брачна половинка нормално има вяра, че работещата жена вреди на ядреното семейство и се стреми да удовлетвори всяка волност на брачна половинка си.

В TikTok хаштагът „ tradwife “ събра цели 296,5 милиона гледания и направи непредвидени звезди от няколко дами, които демонстрират щастливия си домакински живот.

В обявата с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР