TikTok е мястото за горещи съвети за пътуване в наши

...
TikTok е мястото за горещи съвети за пътуване в наши
Коментари Харесай

Най-популярните дестинации в света, според TikTok

TikTok е мястото за горещи препоръки за пътешестване в наши дни.

Независимо дали става дума за това по какъв начин да резервирате евтини билети или да видите най-популярните туристически атракции в света като експерт, потребителите на тази обществена мрежа имат отговор за всичко.

Те даже могат да повлияят на трендовете в пътуването в международен мащаб.

За да разбере тъкмо къде потребителите на TikTok желаят да отидат на идващото си пътешестване, уебсайтът за резервации на пътувания Next Vacay проучва най-популярните туристически атракции в обществената платформа.

След това данните се съпоставят с рецензиите в Tripadvisor, с цел да се дефинират други фактори, като времето на дестинацията, цени и тълпи, с цел да се открият най-търсените атракции за пътешестване по света.

„ Търсенията на видеа за пътувания в TikTok набъбнаха с 350% и не е мъчно да се разбере за какво. През 2022 година по-младите милениуми и пътешествениците от поколението Z се обръщат към обществени медии за ентусиазъм за пътешестване, нефилтрирани препоръки и гениални трикове за пътешестване “, споделя представител на Next Vacay в изказване, изпратено до Travel + Leisure.

„ Независимо дали търсите естествени чудеса, спиращи дъха гледки или най-хубавата архитектура, която човечеството може да предложи, концепцията за идната ви дестинация за пътешестване може да пристигна от TikTok ".

Според Next Vacay топ 10 на най-гледаните атракции в TikTok приключва със Стоунхендж в Англия под номер 10. Атракцията събира близо 52 милиона гледания в обществената мрежа от февруари 2021 година до февруари 2022 година



Следват го Национален парк Йосемити в Калифорния с 59 милиона гледания, язовирът Хувър в Невада със 70 милиона гледания, мостът Голдън Гейт в Сан Франциско със 118 милиона гледания и Лас Вегас Стрип в Невада, който има повече от 259 милиона гледания.

Що се отнася до първите пет, Гранд Каньон заема петото място с 273 милиона гледания за 12-месечния интервал на изследване, следван от Тадж Махал с 377 милиона гледания на четвърто място.

№ 3 принадлежи на безспорната класика - Айфеловата кула, която има 719 милиона гледания в TikTok, следвана от Бурж Халифа в Дубай под номер 2 с 1.9 милиарда гледания.

И най-после, обичаната дестинация е Disney World в Орландо, която може да се похвали с удивителните 8.6 милиарда гледания в TikTok.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР