Тихомир Иванов не успя да се класира за финала на

...
Тихомир Иванов не успя да се класира за финала на
Коментари Харесай

Тихомир Иванов изрази разочарование от отпадането на световното

Тихомир Иванов не съумя да се класира за финала на скок височина на Световното състезание в Будапеща (Унгария), откакто реализира 2.18 метрав квалификациите.

Иванов направи два сполучливи опита на 2.14 и 2.18, само че не съумя да преодолее 2.22 и отпадна.
 Тихомир Иванов отпадна от международното още в квалификациите
Тихомир Иванов отпадна от международното още в квалификациите

Българинът не съумя да повтори най-хубавото си достижение за сезона

" Разочарован съм, че не можах да вляза във финала. Не знам на какво се дължи това показване. Убеден съм, че направих всичко допустимо, с цел да мога да дойда и да се показва добре тук. Чувствах се съвършено, само че очевидно има нещо, което не съм обработил ", сподели Иванов след пресявките пред българските медии.

" Не може цялостен сезон да се въртя към едни височини, които не ме задоволяват и на Световното да реализира още по-малко. Преди години успявах да вляза във всеки един край на огромно съревнование и в този момент всеки чака от мен да направя чудеса.

На Европейското състезание в зала в Истанбул се получи същото. Тогава с треньора променихме доста неща и тук бяха квалифициран съвършено. Чувствах чудесно и резултатите ми се подобряваха. Треньорът беше доста удовлетворен. Дори тук всичко беше ок.

Ще притискам палци и ще поддържам останалите ни участници. Ще отида да виждам Божидар на квалификациите на скок дължина ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР