Тихомълком мина крайната дата, на която ръководството на Ботев трябваше

...
Тихомълком мина крайната дата, на която ръководството на Ботев трябваше
Коментари Харесай

Тишина за стадион Христо Ботев след 20 април

Тихомълком мина крайната дата, на която управлението на Ботев трябваше да даде цялостна изясненост за ориста на клубния стадион. До края на работния ден през днешния ден нито от " Ботев ", нито от Общината дадоха информация какво ще става с комплекса, както бе дадено при започване на месеца. Съоръжението край Бирената тъне в съсипия, откакто градежът спря през лятото на 2014 година, когато някогашният президент Цветан Василев духна в Сърбия, а банката му се оказа източена.

На 2 април жълто-черната общественост бе зарадвана от размразяването на най-болния <210> проблем. Тогава след среща с кмета Иван Тотев спонсорът Георги Самуилов разгласи, че щастливата развръзка е близо. Той бе подсилен и от президента на клуба Ангел Палийски. " Бъдете малко търпеливи, до 10-ина дни ще ви дадем по-конкретна информация “, бяха точните думи на Самуилов пред публицистите.

" Ще дадем специфична конференция. Още малко самообладание се изисква. Има неща, които са механически, юридически, които би трябвало да се изчистят. До 15 дни ще имате тъкмо и ясна информация. Между 16 и 20 април ще създадем публична конференция “, сподели още предприемачът.

До през вчерашния ден, 20 април, от управлението на Ботев не бе дадена никаква информация по отношение на това какво ще се случва. Следващата сесия на Общинския съвет е на 26 април, като към момента не е ясно дали в дневния ред ще има точка, която да прегледа възможното удължение на периода за строителство на стадиона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР