Тихмир Георгиев – бившият съпруг на водещата Венета Райкова, никога

...
Тихмир Георгиев – бившият съпруг на водещата Венета Райкова, никога
Коментари Харесай

Тишо на Венета олися и се ошишка

Тихмир Георгиев – някогашният брачен партньор на водещата Венета Райкова, в никакъв случай не е бил строен като фиданка, само че в последно време напълно се е ошишкал. Позабравеният риалити воин гони 50-те, само че наподобява с 10 години по-стар. Той е отпрал солидно шкембе и е оплешивял фрапантно. За да поприкрие  олисяването си, Тишо подстригва дребното си останала коса нула номер.

През седмицата Тихомир бе засечен от папараците на Уикенд  да си купува храна в центъра на София. Той влезе в малко магазинче за бързи закуски и взе 2 сока и кроасани. За кого е втората напитка, не стана ясно, защото Георгиев беше самичък в комерсиалния обект. Може би по-късно е навестил някоя дама или пък сина си Патрик. Участникът в „ Биг Брадър ” изчака на създалата се опашка, а като му пристигна редът, заплати и постави покупките си в найлоново пликче.

Откакто се разведе с Венета преди 3 години, Тишо не е афиширал сериозна връзка с друга жена . Екссъпругата му също не се е показвала с нов мъж в общественото пространство. Тя постоянно е твърдяла, че с някогашния й са запазили чудесни връзки и след раздялата си. „ Той към момента е първият, на който звъня, когато ми се случи нещо хубаво или неприятно. Никога не сме си изневерявали, просто рутината умъртви брака ни ”, споделяла е Райкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР