Тихите“ ходове бяха предприети от Бъкингамския дворец, за да се

...
Тихите“ ходове бяха предприети от Бъкингамския дворец, за да се
Коментари Харесай

Тихият ход на Бъкингамския дворец, за да се гарантира, че принц Хари и Андрю няма да се намесят вместо Чарлз

„ Тихите “ ходове бяха подхванати от Бъкингамския замък, с цел да се подсигурява, че на принц Хари или принц Андрю няма да бъде разрешено да се намеси до момента в който кралят се възвръща от идна здравна процедура.

Крал Чарлз III ще бъде признат в болница идната седмица за лекуване на уголемена простата - и ще се нуждае от " къс интервал на възобновяване " по-късно, потвърдиха сътрудници на сряда. Съобщението пристигна в същия ден, когато беше доказано, че Кейт Мидълтън също ще бъде настроена за дълъг престой в болница след " сполучлива " коремна интервенция. Това значи, че двамата висши кралски особи ще отсъстват от публични отговорности, до момента в който си почиват и се възвръщат.

И до момента в който Хари и Андрю към този момент не са работещи кралски особи, те към момента извършват конституционните функции на държавни съветници, което значи, че на доктрина могат да съставляват монарха, когато са зле или в чужбина. Но Чарлз предприе бързи дейности малко откакто се възкачи на трона, с цел да попречи на два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР