Тиха война тлее в чалга бранша. Преслава май пак е

...
Тиха война тлее в чалга бранша. Преслава май пак е
Коментари Харесай

Нова кавга в попфолка, мъж е в основата

Тиха война тлее в чалга сектора. Преслава май отново е смразена с Галена, което не е изненада, тъй като в последните години връзките им сякаш са на приливи и отливи.

Затова пък слуховете, че добричлийката е разтурила и дружбата си с Емануела несъмнено провокира интерес. Преслава и Галена бяха първи приятелки и даже живяха дружно в дребен апартамент в Димитровград, когато правеха първи стъпки към огромната сцена. Тъкмо по тази причина, а и поради последните индикации от лятото, че отново са се сближили, се очакваше поддръжка от смядовката за новия бизнес на колежката й.

Галена обаче не пусна нито пост, нито стори в инстаграм с червилата на Преслава. А сякаш се бяха сдобрили и през август имаха взаимно присъединяване. Първо двете пяха дружно със Софи Маринова, Тони Стораро и огромен оркестър на богаташка женитба. Събитието съответства с 39-тия рожден ден на Преслава. Торта-изненада се очакваше, само че надали Галена да я изнесе на сцената. Тъкмо Мама Ураган обаче се понесе с празничната торта в разгара на купона.

Поднесе я на Преслава, която по този начин се умили, че се впусна да прегърне тогавашната си другарка – може би за първи път от десетилетие насам. И въпреки всичко добричлийката не предложения Галена на празненството във връзка рождения си ден, което провежда няколко дни по-късно. Затова пък Преслава пя един до друг с Галена на присъединяване в един от най-оборотните клубове във Варна.

" Като преди, помниш ли? ", написа изпълнителката на " Водка с разтуха " след това към фотос с колежката си от въпросната изява и дори постави хаштаг " loveyou ".

Въпреки тези знаци за помиряване, май към момента не се е стигнало до трайно възобновяване на другарството сред Преслава и Галена. Последната не подаде ръка на добричлийката при старта на бизнеса й с червила със фотография в инстаграм, да вземем за пример, за която театралничи с някой от продуктите й, както направиха други техни колежки. Тези дни пък Преслава несъзнателно даде нов мотив за злословия и интриги, каквито май в края на краищата с Галена са ги разделили преди време.

Изпълнителката на " Лъжа е " разгласява къс фрагмент от работния развой по подготовката на взаимната си ария с Меди, с който Мама Ураган има няколко дуета и е близка другарка.

Говори се дори, че Галена е подкрепила финансово сътрудника си да сътвори звукозаписната си компания. Затова някак изглеждаше, че Меди е абониран за общи песни единствено с нея. С изключение на Азис, който също е приятелка на Галена. Двамата имат два хитови дуета. Дали пък този на Меди с Преслава въпреки всичко не е с благословията на смядовката, чудят се в сектора. В противоположен случай може да се трансформира в нова ябълка на раздора сред двете.

Още повече, че песента на Меди с Преслава към този момент се обрисува да стане огромен шлагер. Нищо, че в клипчето, което показаха, се чу единствено част от референа на парчето им " Улицата ".

Докато неуверената дружба изяснява ненапълно за какво Галена не популяризира червилата на Преслава, които се продават по към 16 лв. за брой, то неналичието на поддръжка от страна на Емануела учуди сектора. Все отново тя бе измежду околните приятелки на добричлийката много дълго време.

Коментира се, че кавги не е имало, което не възпира слуховете за какво двете внезапно са се отдръпнали една от друга. Възможно е многото им задължения и претрупан график с времето да са довели до отдалечаването им. Коментира се и друга версия.

Според нея връзките им се смразили още през 2018 година Тогава Емануела бе в Къщата на " ВИП Брадър ", където имаше гръмък скандал с различен участник - гримьорът Цецо Андреев. Преслава пък, която се включи в риалитито през 2015г., отбрани царя на четките в студиото, а не приятелката си Емануела, приппмня HotNews. Фактът, че зае страната на гримьора не убягна на Емануела, която одобри като обиди някои негови изявления. Така че нищо чудно оттогава да е ядосана на Преслава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР