Тиха и спокойна е украинската столица Киев. Лежерен уикенд на

...
Тиха и спокойна е украинската столица Киев. Лежерен уикенд на
Коментари Харесай

Киев се наслаждава на свободата! Украинците се стичат по плажовете

Тиха и спокойна е украинската столица Киев. Лежерен уикенд на плажа и в парка. Това заяви във Facebook пътешественикът Боби Илинов, видя Sofia24.bg .

" Снимките са настоящи, снимани завчера от публицисти и фото кореспонденти на британски вестник ", уточнава Илинов и прави отпратка към публикация на вестникът " Дейли мейл ", където в детайли разказват каква е обстановката сега. 

Ето част от публикацията:

Жителите на Киев бяха на открито в събота, с цел да се възползват оптимално от 34-градусовите температури, като стотици се любуваха на слънчевите лъчи на централния плаж на града - единствено седмици откакто столицата на Украйна беше под блокада от нахлуващите армии на Русия и ракетни удари изравниха постройките и убиха цивилни. Това написа британският вестник " Дейли мейл ".

Снимките са от крайбрежията на река Днепър, която минава през Киев и демонстрира хора, които се излежават на слънце, плуват във водата и играят волейбол, а силуетът на града се вижда оттатък реката.

По-рано тази година същата панорама към града щеше да включва пушек, издигащ се над силуета, до момента в който съветските снаряди бомбардираха Киев, а украинските бранители се бореха да попречат на евентуалните си завоеватели да доближат до центъра му, написа още медията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР