Тифозите на Рома скочиха на президента на клуба Джеймс Палота.

...
Тифозите на Рома скочиха на президента на клуба Джеймс Палота.
Коментари Харесай

Тифозите на Рома на война с президента Палота

Тифозите на Рома скочиха на президента на клуба Джеймс Палота. Те са гневни на боса след неговото изявление във връзка стартирането на плана за създаване на нов стадион на " Вълците " - " Стадио каузи Рома ". Той приказва по време на срещата на Спортните водачи в Лондон, като акцентира на тематиката за ограниченията за сигурност против почитателите.

" Доста време мислим какви ограничения за сигурност да има на стадиона, какви камери за лицево различаване да сложим. Някой от вас има ли визия по какъв начин протича един мач в Италия? Знаете ли какво се случва на дербито сред Лацио и Рома? На север не се бият толкоз доста, само че на юг в градове като Неапол и Рим, проблемите със сигурността са съществени. Преди година и половина имахме диалог с полицията и попитахме за какво не арестуват тези хора? Показах им директория с хора, които са направили закононарушения, само че те споделиха, че фотосите са прекомерно размазани. Затова те желаеха да сложим HD камери с висока резолюция и ние го направихме, макар, че стадионът не е наш, с цел да се види кои са почитателите, създаващи проблеми ", съобщи Палота.

Именно това разгневи тифозите, които в последните 24 часа издигнаха плакати против президента въз основата в Тригория, както и на площадката, където се чака да бъде новият стадион. На тях имаше надписи като " Палота, разузнавач, махай се " и " Палота авантаджия ". Освен това последователите излязоха и с публично писмо до боса.

" Историята на Рома постоянно са били нейните почитатели, а не толкоз триумфите на терена. Сега вие се пробвате да унищожите тази история, като измененията признака на клуба, помагайки на управляващите, поставяйки бариери на " Олимпико ", мълчейки си за санкциите, заставайки против личните си хора. Какво очаквате да ви кажем? Не желаеме нов стадион!!! Не желаеме сходен президент! Щом ни употребявате и обиждате... Въпреки това, ние ще продължим да представляваме Рома и нейните почитатели. Много от вас идват и си отпътуват, само че Курва Суд остава ", написаха тифозите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР