Тифани Тодорова, която е сестра на малката Крисия се оказа

...
Тифани Тодорова, която е сестра на малката Крисия се оказа
Коментари Харесай

Сестрата на Крисия е супер яка мацка

Тифани Тодорова, която е сестра на дребната Крисия се оказа супер яка мацка. Каката на детето знамение може да се каже, че е дори по-красива от куп мадами, които са печелили разнообразни състезания с купата Мис.

За сметка на тях обаче разградчанката  с изцяло естествена хубост и до в този момент няма нито една промяна по себе си. Но другояче чаровното блонди обича да предизвика почитателите си в обществената мрежа с много разголени визии и да показва натуралните си форми. Това е похвално, тъй като дава образец на по-малката си сестра, че от естествената визия на младини по-добро нещо няма.

Тифани е подлложена непрестанно на мъжко внимание, само че тя парира претендентите за сърцето си остро тъй като към този момент има собствен фаворит, на който е дала обещание честност. Това е футболистът Ники Ганчев, който играе в дупнишкия  „ Марек ”.

Двамата постоянно обичат да пътуват и най-често избират да се разхождат из Италия.Освен на пътешествията са фенове на нощния живот. Редовно могат да бъдат засечени по питейни заведения и дискотеки  и се веселят в шумни компании.

Крисия на бала с кака си

За разлика от кака си Крисия пази персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите, страни от обществената мрежа и не издава кое е гаджето й. Но  другояче двете сестрички са си доста близки, изключително след гибелта на баща си, който преди две години ненадейно бе покосен от инфаркт.

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР