Ново развитие в случай на черен шофьор на камион, арестуван в Дубай за повишаване на тон

...
Тиера Алън, известна още като Sassy Trucker“, най-накрая беше освободена
Коментари Харесай

Тиера Алън, известна още като „Sassy Trucker“, най-накрая беше освободена от ареста в Дубай след почти четири месеца престой в международен затвор. Цялата ситуация произтичаше от това, че Алън повиши тон, което там беше равносилно на престъпление.

Главният изпълнителен директор на Detained in Dubai, Рада Стърлинг, публикува добрите новини за случая на Алън онлайн, като благодари на мисията на САЩ в ОАЕ, конгресменката Шийла Джаксън Лий и изненадващо сенатор Тед Круз. Не е ясно какво е направил, но преди това той заяви, че се е свързал със семейството на Алън и Държавния департамент за помощ, според.

Прочетете повече

Освен Хали Бейли, тук има и други Чернокожи актьори и герои на Дисни, които обичаме

Чернокожо поколение Zers, подлудявате шефа си

15 безценни черни момента в Twitter, които си струва да запомните [Актуализирано]

„Страхотни новини: Tierra Allen се качи на полет за дома до Съединените щати днес, след като полицията отмени забраната й за пътуване. Тя почти не успя да премине през имиграцията на летището и си мислеше, че ще я затворят, но всичко се нареди и Тиера вече се чувства облекчена, че нейният кошмар е приключил“, написа в Туитър Стърлинг.

Тя също така каза, че ако не бяха социалните медии, които публикуваха задържането на Алън, тя щеше да бъде изправена пред затвор. Майката на Алън се обърна към местните новини през юли, молейки за отговори, след като откри, че дъщеря й е блокирана на мястото, където е трябвало да живее най-добрия си живот на почивка.

Прочетете повече от:

Алън беше арестуван през май след сблъсък с мъж, служител на компания за коли под наем в Дубай.

„Казаха й в полицейското управление (Bur Dubai), че тя е обвинен в „викане“, което според законите на ОАЕ е незаконно под „обидно поведение“, което е неясен и субективен регламент, но гарантира до две години затвор, глоба и депортиране“, каза Стърлинг пред CBS News миналия месец .

Стърлинг каза също пред CBS News, че служителката се е опитвала да сплаши Алън да плати хиляди долари, които тя не дължи. „Тиера е най-новият американски турист, който се е забъркал в това, което е често срещана схема за изнудване на коли под наем“, каза Стърлинг.

Историята продължава

След като Алън плати гаранцията, тя все още беше блокирана, защото беше поставен под забрана за пътуване. Освен това не й беше позволено да вземе вещите си, които бяха заседнали в колата под наем, но Стърлинг каза, че Алън е забелязал няколко измамни таксувания, направени към кредитните й карти.

В доклада се казва, че Алън е платил такса от над $1300 на вдигна забраната си за пътуване и властите на ОАЕ й наредиха да не се връща в Дубай. Тя се качи на самолета си обратно за AmeriKKKa във вторник, преминавайки през имиграцията на летището със зъби от страх да не бъде отново затворена, каза Стърлинг.

Мъжът, който работеше в агенцията за отдаване под наем, който последва спор с тя е избягала от страната в Пакистан, според CNN. светът

24 политически карени, които трябва да седнат някъде

Регистрирайте се за бюлетина на The Root. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР