Тибо Вион се завръща в състава на ЦСКА за дербито

...
Тибо Вион се завръща в състава на ЦСКА за дербито
Коментари Харесай

Червена радост: Тибо Вион ще може да играе във Вечното дерби

Тибо Вион се завръща в състава на ЦСКА за дербито против Левски на 6 март. Французинът се оказа един от стоманените бойци в " аления " състав. Вион беше контузен в предсезонната контрола против Царско село (3:0).

Вариантите за възобновяване му бяха интервенция и неявяване до края на сезона или медикаментозно лекуване. Вион избра втория, а с помощта на кондиционния треньор Кирил Динчев съумя да се оправи много по-бързо от предстоящото, написа " Труд ".

Със завръщането на французина треньорът Стойчо Младенов получава алтернатива на доста постове. Вион може да играе като десен бек, като отбранителен халф, а когато се наложи - и отляво н защитата. В началото на сезона универсалният войник лекува строшаване на костица в глезена и още веднъж се върна на терена по-бързо от предстоящото.
 ЦСКА с значима информация за почитателите
ЦСКА с значима информация за почитателите

За мачовете с Локо (Пд) и Левски

ЦСКА получи още една добра вест преди дербито с Левски. С отбора стартира да тренира Браян Морено. Колумбиецът е второто ново попълнение на " алените " през зимата, само че дойде с травма на глезена. Шансовете на Морено да стартира към момента са дребни, тъй като не се е приспособил към тима. С него Динчев се занимава персонално.

Колумбиецът работи най-често като крило, само че може да бъде и централен нападател. С него конкуренцията в ЦСКА в предни позиции е много сериозна, поради че другият нов Маурисио Гарсес нбира скорост и към този момент означи първото си попадение за " алените " при успеха с 4:0 над Боев Враца в петък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР