Ти си това, което ядеш“, казва древна мъдрост. Какво ще

...
Ти си това, което ядеш“, казва древна мъдрост. Какво ще
Коментари Харесай

Кажи ми каква музика слушаш, за да преценя що за човек си

„ Ти си това, което ядеш “ , споделя антична мъдрост. Какво ще кажете за това, което слушате? Много хора имат вяра, че е допустимо човек да се разбере характера на човек единствено от музикалния му усет.

Някои считат, че феновете на рока са нападателни, други, че предпочитащите класиката са сноби. Как обаче се отнасят учените към въпроса за връзката сред характера и музиката?

Поп

Ако сте почитател на поп музиката и откровено се радвате на реализатори като Rihanna и Flo Rida, най-вероятно сте екстроверт като характер, оценявате честността и се стремите да се придържате към традициите.
 Риана включи червило с цвят уасаби в младежката си козметична линия за устни Gulliver/Getty Images
Учените считат, че феновете на попа рядко са от креативния вид, само че за сметка на това са същински работливи и виновни .

Рап и хип-хоп

Харесвате Snoop Dogg и Eminem? Учените изрично не считат, че във вас дреме нападателен вид. Обикновено хората, предпочитащи тази музика, имат високо самочувствие и елементарно се сприятеляват .
 Еминем Guliver/Getty Images
Кънтри

Ако слушате кънтри, това приказва, че сте работлив и приветлив . И до момента в който песните от този род постоянно са отдадени на разрушеното сърце, то почитателите им демонстрират, че са прочувствено постоянни .
 Тейлър Суифт Gulliver/Getty Images
Рок

Меки по темперамент – това разказва хората, за които рокът е вяра. Те са изобретателни и интелигентни , само че постоянно страдат от ниско самочувствие.
 рок звезда ThinkStock/Getty Images
Денс

Ако обожавате денс музиката и сърцето ви тупти в такт с огнените ритми, то вие сте деятелен и доста разговорлив човек .
 Лейди Гага 155 см. Guliver/Getty Images
Класическа музика

Сред феновете на класическата музика има доста хора, които избират да са сами, в сравнение с с голяма компания. В същото време знаят по какъв начин да намерят вътрешна естетика и да се впишат в заобикалящия ги свят. Те обожават творчеството и имат действителна самокритика.
 Волфганг Амадеус Моцарт Guliver/Getty Images
Джаз и блус
Питате се какво значи, в случай че сте влюбени в джаз и блус? Според учените това значи, че имате много високо самочувствие. Обичате да блестите с бърз разум и професионални триумфи , само че в това време сте извънредно спокойни персони.

 Арета Франклин,
И още " музикални " вести:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР