Ти си повече от това, което мислиш“ – така е

...
Ти си повече от това, което мислиш“ – така е
Коментари Харесай

Магдалена Малеева: Средата не се променя с ежедневно мрънкане

„ Ти си повече от това, което мислиш “ – по този начин е озаглавена новата акция на Американското посолство. Тя е продължение на акцията, която започва в средата на предходната година. Едно от лицата на акцията е тенисистката Магдалена Малеева . В предаването „ Хоризонт до обед “ тя сподели:

Включих се в акцията, тъй като концепцията й е да покаже, че нещата зависят от нас и всеки един има значение. За да вървиш напред, да растеш като човек, нещата зависят от теб. Не постоянно ще намираш верния път, само че той би трябвало да се търси непрекъснато. Дори да сбъркаш по пътя, би трябвало да продължиш.

За да се трансформира средата, е доста значимо да има положителните образци, безапелационна е Малеева и добави: Това се пробвам да върша аз. За да повярват повече хора, че нещата зависят от тях, ние би трябвало да покажем, че има хора, които вършат нещата обикновено, по разпоредбите, че не всички са маскари, че не всички са платени. Средата не се трансформира с всекидневно мрънкане – кой какъв брой е подкупен. Средата се трансформира, в случай че има положителни образци, които хората да виждат. /…/ Това някой от време на време да сбърка, от време на време да се провалиш, е нещо обикновено в живота на човек. Грешката, неуспеха, несправянето с нещо са значими и те би трябвало да се случват, с цел да може човек да си откри верния път.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР