Ти ще трябва да го подкрепяш финансово. Казвам това, тъй

...
Ти ще трябва да го подкрепяш финансово. Казвам това, тъй
Коментари Харесай

Съпруга Към Любовницата: Благодаря, Че Направи Смучки На Мъжа Ми Снощи! Спасяваш Мен И Децата Ми

Ти ще би трябвало да го подкрепяш финансово. Казвам това, защото имаме 2 деца заедно(но ти към този момент знаеш това), което значи, че той би трябвало да им заплаща подобаваща прехрана, такава, каквато те заслужават.

Имай поради и това, че през последните 11 години, той ме увещаваше да заставам вкъщи, с цел да отглеждам децата си, по този начин, че също би трябвало да ми заплаща за това, че не съм съумяла да се осъществявам професионално.

Така че, просто не помни за парите му.

Ще би трябвало да му подсигуриш облекла. Това е, защото когато го видях тази заран да излиза от душа, в същия миг забелязах “белезите на любовта ” по врата му. Внезапно отнякъде се появи огромна “черна дупка ”, която засмука всичките му облекла! Така че, ще пристигна при теб съвсем гол (късметлийка си!). Добрата страна на казуса е, че ще можеш да му вземеш облекла, такива, каквито ти пожелаеш, тъй че да наподобява както искаш. Можеш да му купиш латексови облекла, в случай че искаш…

Необходимо е да го освобождаваш всеки втори уикенд. Това ще бъде времето, в което ще би трябвало да посещава децата си. При изискване, че пред няколко индивида е споменавал, че си “просто една евтина, пияна кучка ”, с която се е срещнал инцидентно в бара, няма по какъв начин да се появиш, като негова придружителка на срещите с децата.

Няма да имаш първокласен и постоянен секс с него. Да, знам, че не си правила обич с него нощес. Преди 4 години имаше тежко пострадване на гръбначния дирек и от това време неговата “мъжественост ” не работи както би трябвало. Жалко за теб, защото преди случая с него имахме НАЙ-ДОБРИЯТ СЕКС, който можеш да си представиш в миналото! Между другото, не НЕ МОЖЕ да бъде оздравял. Засегнат му е нерв, скъпа, би трябвало да свикваш с това!

Не можеш да ми го връщаш назад. НЯМА да го приема назад. Той е сбъркал още, когато те е докоснал. Бях добра брачна половинка за него и той живееше добре с мен. Не се учудвай, в случай че не живееш като мен, тъй като това няма да се случи и той ще те накара да се чувстваш непоносимо за това.

Той ще те упреква за всичко това. Каза ми през сълзи, че си се подигравала с думите “Надявам се, жена ти да види това ”. Не знам, дали си го споделила, или не. Въобще не ме интересува. В случай обаче, че си го споделила, фантазията ти се сбъдна. Видях го и той се вбеси на това. Той беше толкоз сърдит, че си направила подобен коментар, че ми се извини, когато го ударих по лицето. Да, да си призная, насилието не е хубаво нещо, а аз в никакъв случай не бях удряла някого преди. Мъчно ми е, че го направих, и в случай че имах нова опция, просто щях да се прицеля доста по-ниско.

И по този начин, благодаря ти, Дженифър “пияната, евтина кучка от бардака ”, която остави смучки по врата на брачна половинка ми нощес, за това че ми сподели, че 11 години и 2 деца не значат нищо за теб! Поздравявам те за мъжа, който завоюва!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР