Ти ке ме умреш в ръчичките“, Той почина, но вие

...
Ти ке ме умреш в ръчичките“, Той почина, но вие
Коментари Харесай

Ти ке ми умреш в ръчичките: Гешев, стегни си прокурорите

„ Ти ке ме умреш в ръчичките “, „ Той умря, само че вие ке го последвате “, „ Ке ви запала кащата от четери страни “, размахване на брадви и люти клетви…

На такива закани за живота са подложени съвсем всеки ден Ангелина Крумова и Николай Васев от разпасалите се Латинка Юрукова, щерка й Надежда и зетят Станимир Костадинов, с които имат нещастието да са съседи в местността Синаница/Реката над село Габрово, община Благоевград, съобщи кореспондент на Lupa.bg.



Щерката Надежда крепи Латинка, която съска „ Ке ми умреш в ръчичките “ 

Абсурдно е, само че е избълвано против Николай пред очите на Министерство на вътрешните работи патрул, дотолкоз недосегаема се усеща Латинка.

Със злостното „ Той умря, само че вие ке го последвате ” надъханата тьотка засяга брачна половинка си Георги, към този момент мъртвец.

Прокуратурата, обаче, не вижда никакъв проблем в сходни „ обещания ”, като че ли са благословия, а не опасност за живота на Ангелина и Николай. Дори демонстративното пред очите на Ангелина и Николай е някакъв чудноват „ другарски жест “.



Абсурдът лъсна в разпореждане на районния прокурор Катя Иванова, с което отхвърля да образува досъдебно произвеждане макар приложените фотоси и видеа, от които е видно агресивното държание на зетя Станимир Костадинов, както и вербалната експанзия на Латинка Юрукова.



Зетят Станимир и брачната половинка му - Надежда Юрукова



Зет като мед - Станимир демонстративно забива секира в земята пред очите на съседите си

Дали основният прокурор Иван Гешев, нагърбил се с борба с престъпността, не би трябвало да разпореди инспекция на прокурор Катя Иванова и нейната оценка на безобразията в с. Габрово, с цел да стане ясно дали Ангелина и Николай не си имат работа с примитиви, които са рискови за близките?





Оказва се, че Латинка има свои аргументи да злобее против младото семейство – двамата не пият, не се бият и алармират управляващите за всички безобразия – от незаконна сеч на елхи, върби и орехи, през разгулен вакханалии по нощите до изхвърлянето на фекални води от къщата й напряко в река Габровска, вместо в септична яма.



Латинка Юрукова налита на пердах без доста церемонии

Това кара Латинка Юрукова и нейните близки да прибягнат до закононарушения – директни закани за живота на Ангелина и Николай, които са документирани.

А прокурор Катя Иванова, вместо да вземе ограничения за отбрана на едно българско семейство, продължава да го кара на правилото „ След дъжд – качулка ”. Дано единствено дъждът не е от брадви…
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР