Ти към кои се числиш - иновативен ли си, роботизиран

...
Ти към кои се числиш - иновативен ли си, роботизиран
Коментари Харесай

Борисов: Има много по-угоени дебелаци от мен

Ти към кои се числиш - новаторски ли си, роботизиран ли си? Защото има едни страшни дебелаци, доста по-големи дебелаци от мен, угоени, които желаят да ме изкарат мен пълен, които приказват от името на умните и красивите. Я им кажи ти какво правиш в хирургията ", обърна се министър председателят Бойко Борисов към проф. Григор Горчев, който е с него по време на ревизия на строителството на автомагистрала " Хемус " в региона на Плевен.

" Като седнете тази вечер в Плевен, може да им разкажеш какво си видял - мост след мост. На едното място копаем, на другото минаваме от горната страна с мост. Това е доста тежко и мъчно строителство ", сподели още министър председателят.

" Много приказват нашите съперници. Но не знаят ние за какво вършим пътни възли и приказват, че по този начин се оскъпява - но по какъв начин без тях да се качват от селата и градовете и те на автомагистралата. А ние вършим за всички пътни възли, с цел да могат да употребяват автомагистралата и да пътуват бързо за работа. Нека излязат и да кажат какво са създали ", прикани министър-председателят.

" Действайте и ние действаме. И не ги разясняваме, а единствено демонстрираме направеното ", заключи Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР