Ти Джей Оши вкара две шайби, а Дмитри Орлов и

...
Ти Джей Оши вкара две шайби, а Дмитри Орлов и
Коментари Харесай

Вашингтон и Питсбърг продължават гонитбата

Ти Джей Оши вкара две шайби, а Дмитри Орлов и Никлас Бекстрьом записаха по гол и две асистенции за успеха на Вашингтон със 7:3 против Ню Йорк Айлъндърс в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. С това Вашингтон остана еднакъв на върха на Столичната дивизия с Питсбърг, който се наложи с 5:3 против Монреал.

Андрей Бураковски вкара гол и подаде за още един, а останалите попадения бяха дело на Ларс Елер и Джон Карлсон. По този метод Вашингтон усъвършенства салдото си на 10-4-3 в последните 17 мача против Островитяните. Евгени Кузнецов записа три асистенции за последната победа и Филип Грубауер избави 35 удара на вратата си.

Брок Нелсън, Андрю Лад и Райън Пълок вкараха за нюйоркчаните, които изгубиха за девети път в последните си 10 мача. Кристофър Гибсън започва на вратата и позволи пет гола от 12 удара, преди да бъде изваден от игра през втората третина. На негово място влезе Ярослав Халак, който избави осем изстрела.



Вторият гол за вечерта на Патрик Хорнквист даде задатък на Питсбърг в третата част и първенците победиха с 5:3 Монреал. Фил Кесел, Евгени Малкин и Брайън Ръст също вкараха по една шайба във вратата на противника и резервираха равенството сред Питсбърг и Вашингтон на върха в Столичната дивизия.



Джеймс ван Риймсдайк вкара два гола и подаде за трети при успеха на Торонто с 5:2 против Бъфало. С това Кленовите листа редуцираха на четири точки изоставането си от втория в Атлантическата дивизия Бостън, който отстъпи с 0:3 против Флорида. Джеймс Раймер избави 46 удара за Пантерите, а головете вкараха Ник Бюгстад, Винсънт Трохек и Арън Екблад.



Нешвил продължи похода си към първото място в сборното класиране и връх в клубната история, откакто Кевин Фиала и Кайл Търис записаха по гол и асистенция в последната третина за победа с 3:2 над Аризона. Райън Елис също се разписа за вицешампионите в НХЛ и те поведоха с две точки на водача на изток Тампа Бей.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР