Thor 300 е механична клавиатура с яки бутони и невероятни

...
Thor 300 е механична клавиатура с яки бутони и невероятни
Коментари Харесай

Thor 300 TKL RGB – клавиатура за поне 50 милиона клика


Thor 300 е механична клавиатура с яки бутони и невероятни светлинни резултати
(снимки: Мария Малцева / TechNews.bg)

Готова за лудешки игри или за неудържимо писане на доста, но доста текст – механичната клавиатура Thor 300 TKL RGB на Genesis е подготвена да издържи минимум 50 милиона удара . Имате ли смелостта да се опитате да я „ стопите ” от дрънкане?!

Който постоянно пътува и носи със себе си компютъра, работата и заниманията, може да се окаже удивен от тази клавиатура. Тя е компактна – дължината й съответствува с ширината на общоприет преносим компютър. Лесно се побира в работна раница и по този начин става интегрална част от „ мобилния офис ”.



По-същественото е, че Thor 300 е механична клавиатура с яки бутони и специфични суичове под тях. Тяхната роля е да връщат допустимо най-бързо бутоните назад, в изходната им позиция.

Същевременно клавишите се характеризират с с 8 милисекунди време за реакция, което значи, че клавиатурата е подобаваща хем за гейминг, хем за „ професионално ” бързо писане. Освен това са леки на допиране – нужни са едвам 45 грама, с цел да „ падне ” един клавиш.

Както прилича на една геймърска клавиатура, налице е анти-гостинг технология. Така че натискането на голям брой бутони по едно и също време няма да се разчете неправилно или да докара до блокиране.

Подсветката на Thor 300 е зрелищен светлинен театър от многочислени цветове и резултати. Тук съкращението „ RGB ” от името на продукта следва да се чете като „ пъстър тв приемник ”! Едноцветните светлинни подложки са в най-малко десетина цвята. Самият интензитет на светлината също може да се контролира – има няколко равнища на осветеност.

Но това, което ще накара близките да гледат с учудване, са зрелищните многоцветни резултати. Те напряко нямат край. Цветни линии пробягват през редовете, спускат се по диагонал, преливат се в пламтящи линии, препускат сред бутоните като дребни призраци, шмугващи се сред редовете от букви.

Има 25 светлинни режима и всеки от тях е със своите разновидности. Тази игра на цветове и светлини ще се хареса и на деца, и на възрастни, и на геймъри, и на „ съществени ” експерти, че вероятно и на претенциозните дизайнери.

Като стана дума за 50 милиона клика, претенциите на производителя не са инцидентни. Thor 300 има крепък алуминиев корпус – клавиатурата е замислена за издръжливост и издръжливост. Гумени пластини в четирите й края оказват помощ да стои устойчиво и да не се плъзга даже върху гладки повърхности. Кабелът е с оплетка за издръжливост и устойчивост, дълъг 1,75 м, а специфичен жлеб в долната страна на клавиатурата го води наляво, надясно или нагоре – съгласно както е комфортно според от разположението на близките движимости.

Нещо, което би трябвало да се има поради при избора на сходен модел, е фактът, че механичните клавиатури обичайно са много по-„ шумни ”. Тракането на клавишите е остро и внезапно, което може да е мотив за злоба от близките по време на игра, само че по никакъв начин не би било мечтано по време на стрийминг на видео, да вземем за пример.

В последна сметка би трябвало да отчетем, че по план тази клавиатура е проектирана за игри. Нейната здравина и устойчивост могат да се харесат на работещите на правилото мобилен офис, само че Genesis Thor 300 TKL RGB си е направена с мисъл за игра и всичко в нея е подчинено на заниманието.

Thor 300 TKL RGB е налична за покупки в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на Genesis. Цената на клавиатурата е към 75-80 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция две години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР