Thermaltake представи серията захранвания Toughpower iRGB PLUS Titanium с напълно

...
Thermaltake представи серията захранвания Toughpower iRGB PLUS Titanium с напълно
Коментари Харесай

Thermaltake представи компютърните захранвания Toughpower iRGB PLUS с мощност до 1650 W и с поддръжката на отдалечено управление

Thermaltake показа серията зареждания Toughpower iRGB PLUS Titanium с изцяло цифрово ръководство. Тя включва модели с мощ 1250 W и 1650 W. И двата са съвместими с PCIe 5.0 и ATX 3.0 и разполагат с изцяло модулен дизайн на включване на захранващите кабели.

И двете зареждания са сертифицирани по 80 Plus Titanium стадарта, което демонстрира тяхната висока енергийна успеваемост. КПД на захранващите блокове при натоварване доближава до 94%. В захранващите блокове Toughpower iRGB PLUS Titanium се употребяват единствено най-висококачествени съставни елементи, в това число японски електролитни кондензатори, предопределени за работа при високи температури до 105°C. И двата нови продукта са оборудвани с единична +12V шина за реализиране на оптималната непоклатимост.

Моделът с мощ 1650 W включва два 12+4 пинови 12VHPWR захранващи конектора, които могат да обезпечат до 1200 W (600 + 600) мощ на графичния ускорител. Моделът с мощ 1250W е оборудван с един захранващ 12VHPWR конектор. Захранванията Toughpower iRGB PLUS Titanium се охлаждат от 140 мм вентилатори Riing Duo 14 RGB, оборудвани с 18 адресируеми светодиода, поддържащи 16,8 милиона разнообразни цветови нюанса.

 

Захранванията от серията Toughpower iRGB PLUS Titanium се ръководят от софтуера TT RGB PLUS 2.0, който включва няколко потребни помощни стратегии. TT RGB Plus дава отговор за ръководството на подсветката на вентилатора, за контрола на скоростта на вентилатора, а също по този начин в действително време следи показанията на температурата на захранващия блок. SPM Cloud Management (SPM) може да събира статистически данни за зареждането и за целия компютър и да рапортува за излъчванията на CO2 и общата консумация на сила на системата за интервал до три месеца. SPM също по този начин следи цялостното положение на зареждането и може да изпраща вести до електронната поща на потребителя при положение на щета на вентилатора, прегряване на зареждането или несигурно мрежово напрежение. За да се избегнат възможни повреди, SPM разрешава отдалечено изключване на компютъра. Работното положение на компютъра може да се следи посредством мобилното приложение DPS G.

Допълнителна характерност на всички артикули от серията Thermaltake TT RGB PLUS е поддръжката на гласовия помощник Amazon Alexa. Той може да се употребява за ръководство на скоростта на вентилатора или за смяна на светлинните резултати.

Размерите на зарежданията Toughpower iRGB PLUS Titanium са 150 × 86 × 180 мм.

Продажбите на новите модели компютърни зареждания започват през месец юни тази година Препоръчителната цена на модела с мощ 1250 W е 379,99 долара/ 379,99 евро. По-мощният модел 1650W е на цена от 449,99 долара/ 479,99 евро. И двата захранващи блока се оферират с 10-годишна гаранция от производителя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР