The Wall Street Journal спира с печатането на изданията за

...
The Wall Street Journal спира с печатането на изданията за
Коментари Харесай

Последното издание на The Wall Street Journal в Европа

" The Wall Street Journal " стопира с печатането на изданията за Европа и Азия . Днес, 28 септември, излиза последният брой на вестника за Европа. Последният брой за Азия ще бъде отпечатан след седмица, заяви Money.bg .

Първото издание на " The Wall Street Journal " на Стария континент излиза на 31 януари 1983 година

 Снимка 315169
Източник:

" The Wall Street Journal " е част от медийната империя News Corp на Рупърт Мърдок от 2007 година Като причина за прекъсване на интернационалните издания се показва намалелите продажби и срутва в доходи от реклама през последните години.

Медията ще се концентрира върху интернет изданията, като възнамерява да продължи да печата изданието си за Съединени американски щати и да го популяризира в градове като Токио на по-късен стадий.

Последните доклади на компанията сочат, че през последната година тиражите и приходите от реклама понижават. News Corp. регистрира 643 милиона $ загуба през 2016 година

В Европа, Близкия Изток и Африка продажбите на вестници са намалели до 49 000 бройки през второто тримесечие на тази година, по отношение на 59 хиляди година по-рано. В Азия спадът е от 54 хиляди на 45 хиляди за същия интервал. В Съединени американски щати тиражът на WSJ е над 1.1 милиона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР