The Rolling Stones, легендарната британска рок група влезе в любопитна

...
The Rolling Stones, легендарната британска рок група влезе в любопитна
Коментари Харесай

Резултатът от колаборацията на The Rolling Stones и Skechers - обувки, които всички ще искаме

The Rolling Stones, именитата английска рок група влезе в любопитна колаборация с известната марка Skechers. Резултатът е неповторима сбирка спортни обувки за мъже и дами.
 Adidas Gazelle Bold - маратонките, който наложително би трябвало да имаме
Маратонките, които наложително би трябвало да имаме

Цветни, комфортни и налични

Всеки от лимитираните модели се отличава с емблематичното лого на групата, избразяващо с устни и език, основано през 1970 година от британския художник Джон Паш.

Колекцията Skechers X The Rolling Stones е формирана от три стилови посоки: модерните Skechers Uno, текстилни сникъри и модели с подметка вид " lug " и " cup ".

Текстилните са направени от светлосин деним, а логото е ситуирано в предната част. Другите два дизайна се предлагатв черно-бяла и червено-бяла разцветка, като логото е ситуирано в профил или в задната част.

Колекцията към този момент бе пусната извънредно във водещия магазин за артикули на The Rolling Stones в Лондон на 15 юни. А през днешния ден ще бъде показана всеобщо в магазините в Обединеното кралство и Европейския съюз.

В формалното изказване на рок групата се споделя: " Обичаме да си партнираме с марки, които оферират положителни артикули и да даваме на нашите почитатели нещо ново, на което същински да се любуват. "

Майкъл Грийнбърг, президент на Skechers, пък прибавя: " В продължение на шест десетилетия The Rolling Stones устояха както никой различен - бунтуваха се, покоряваха и музиката им бе слушана от милиарди. И съвсем всеки човек на тази планета познава тяхното емблематично лого. "
 4 модела обувки, които наложително ще носим през лято 2023
4 модела обувки, които наложително ще носим през лято 2023

От равни и практични, до блестящи и предизвикателни

Американската компания за обувки и преди си е сътрудничила с музиканти, измежду които Ринго Стар, Бритни Спиърс, Кристина Агилера и Снуп Дог, прецизират от Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР