The Orbital Assembly Corporation (OAC), космическа агенция, основана от ветерани

...
The Orbital Assembly Corporation (OAC), космическа агенция, основана от ветерани
Коментари Харесай

Първият хотел в Космоса ще приеме посетители през 2027 г.

The Orbital Assembly Corporation (OAC), галактическа организация, учредена от ветерани на NASA възнамерява да стартира построяването на Voyager Station през 2026, написа National Geographic.
Очаква се през 2027 година „ Опитваме се да разбираем на обществеността, че златната епоха в галактическите пътувания дебне зад ъгъла. Тя ще настъпи и то бързо “, сподели шефът на компанията Джон Блинкоу.
 Комерсиализацията на Космоса форсира темпове Комерсиализацията на Космоса форсира темпове
Ферми за човешки органи в Космоса, рафинерии на Луната, орбитални станции за произвеждане на фиброоптични кабели, бази за рандеман на поле...
Voyager Station ще приема до 280 гости, ще има ресторант, бар и фитнес студио, както и изкуствена гравитация. Пръстеновидният хотел ще се върти като виенско колело и ще употребява центробежна мощ, с цел да симулира гравитация, сходна на лунната.
Посетителите ще би трябвало да преминат, тъй като с цел да стигнат до хотела първо ще би трябвало да пътуват със SpaceX Starship Shuttle. The Voyager Station към този момент приема първите резервации – тридневен престой ще коства пет милиона американски $.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР