The Night Manager, eдин от най-добрите шпионски сериали от последните

...
The Night Manager, eдин от най-добрите шпионски сериали от последните
Коментари Харесай

Том Хидълстън се завръща с нов сезон на шпионския сериал The Night Manager

The Night Manager, eдин от най-хубавите шпионски сериали от последните години, ще се завърне с нов сезон.

Оригиналните му епизоди излязоха преди цели 7 години и бяха същинско наслаждение за почитателите на жанра.

Сериалът е основан по претекстове от едноименния разказ на Джон льо Каре, а в основните функции влязоха безупречните Том Хидълстън, Хю Лори, Оливия Колман, Елизабет Дебики (The Crown) и Том Холандър (The White Lotus 2).

През 2017 Хидълстън, Лори и Колман завоюваха награди " Златен глобус " за функциите си в The Night Manager - само че в категорията " лимитиран сериал ".

Създателите му обаче са решили да продължат историята на някогашния боец Джонатан Пайн, и в случай че всичко върви по проект, може да гледаме освен втори, само че и трети сезон.

Героят на Том Хидълстън търсеше бягство от спомените за войната " под прикритието " на работата си като управител на рецепцията в нощната промяна в швейцарски хотел. Пайн се оказа на промяна сега, в който " най-лошият човек в света " - безсъвестен търговец на оръжия Ричард Онслоу Роупър (Хю Лори) - се появи с приятелката си и техния антураж.

За младия мъж това беше вторият конфликт с Роупър, откакто няколко години по-рано, по време на Арабската пролет, той получи конфиденциална информация за бизнеса му. Пайн употребява случая, с цел да се внедри в обкръжението му и да проверява всичко от вътрешната страна. Историята, изпълнена с интриги, изменничества, политически покупко-продажби, кръв и доста пари, се развиваше в 6 епизода.

Все още няма информация по кое време ще излезе вторият сезон на The Night Manager, само че Deadline оповестява, че ще се снима по-късно тази година в Лондон и Южна Америка.

Автор на сюжета ще е Дейвид Фар, който е работил и по първата част на сериала. От източниците на Deadline излиза наяве само, че действието ще се развива в съвремието, Роупър към този момент не е част от " играта ", а Джонатан Пайн ще се сблъска с ново, още по-опасно тестване.

Какво е то - към този момент никой не знае. Оригиналната книга " Нощният управител " е писана още през 1993 година, като сюжетът ѝ ненапълно се различаваше от по-актуализирания сюжет на първия сезон.

За страдание писателят Джон льо Каре умря в края на 2020 година

Литературното му завещание през днешния ден се ръководи от синовете му Саймън и Стивън Корнуел.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР