Тhe LOVE MATCHING event, където инфлуенсъри ще се срещнат с

...
Тhe LOVE MATCHING event, където инфлуенсъри ще се срещнат с
Коментари Харесай

Над 100 инфлуенсъри се събират в любовно събитие, в което можеш да участваш и ти безплатно

Тhe LOVE MATCHING event, където инфлуенсъри ще се срещнат с марки и организации и теб, се провежда от Radostna и има една цел: развлечение, фотоси и нови познанства за осъществяване на бъдещи партньорства.

Имаш ли си обичан инфлуенсър, който е взел участие в риалити по малкия екран или Къщата на инфлуенсърите? Следваш ли някоя кокона, която доста искаш да видиш онлайн? Вероятността да е на това празненство е доста огромна, а и даже да не е - сигурно няма да останеш разочарована, тъй като уредниците дават обещание развлечение, запознанства, дарове и изненади. Освен това в кътовете за фотоси за вас ще работят 4 фотографи, а фотосите след това можете да ползвате където и както намерите за добре.

На the LOVE MATCHING event ще се случат поредност от занимателни моменти, които да сближат другите групи посетители, да ги стимулират да приказват между тях, да разменят контакти и да се заредят с позитивни страсти.



 

Лекции, публично говорене и слушане няма да има. Форматът допуска занимателна и празненство връзка, която да отпусне гостите и да ги накара да поддържат връзка в най-ведрия си и спокоен тип.

Партньорите на празненството ще се постараят да ги запомните и заобичате още повече.

Входът е безвъзмезден и скоро регистрацията ще бъде затворена, по тази причина побързайте да видите най-малко 100 инфлуенсъри на едно място:

Ако искаш да работиш с инфлуенсъри, да се снимаш с тях, просто да се запознаеш или да им зададеш въпроси, ела на 12.02.2023 в Culture Beat Club от 17 часа.



 

Всички вести, сътрудници и какво да очаквате можете да следите във Фейсбук страницата на Influencer Media Bulgaria и събитието:

Ти коя известна персона от Instagram, TikTok или Youtube би желала да срещнеш и поради който би посетила това събитие?

За въпроси и предпочитание да се включите по по-специален метод в събитието, самоуверено пишете на.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР